Eilinen oli koko päivä laiskottelua. Seurasin Twitchistä Tukholman PUBG-pelien viimeistä turnauspäivää. Samalla vähän järjestelin paikkoja kuten eilen. Minulla on kumma tapa jotain ohjelmaa katsoessa touhuta koko ajan jotakin muuta. Varmaan yli puolet ohjelmasta menee ohi. Jos hoksaan jotain mielenkiintoista, saatan pysäyttää ohjelman ja "kelata" hieman taaksepäin ja katsoa uudestaan kunnolla. En edes muista koska olisin nähnyt kokonaisen elokuvan. Alkutunnarista lopputeksteihin. Mies sanoo minun olevan huonoa elokuvankatsomisseuraa. :)

Vaihdoin Tyvären vanhaan sänkyyn, joka on siis minulla petinä nyt niin kauan kunnes tulee se uusi sängynpääty, leveämmän 120cm patjan. JA jopa olikin mukavampi nukkua viime yö. Koirakin sopi kunnolla viereen tuhisemaan. Ei se kyllä kauaa siinä koskaan viihdy, vaan menee omalle peitolle nukkumaan lattialle. Ihana poika!

Kävimme Miehen kanssa pitsalla pitkästä aikaa. Ihan romanttisesti illallisella turkkilaisten pitsapaikassa. Pitsa oli tosi hyvää. Olisi pitänyt ottaa kuva siitä teille, mutta enpä hoksannut. Tuntuu, että on vatsalaukku pienentynyt, kun on opetellut syömään viisi kertaa päivässä. Söin vähän vajaa puolet pitsasta ja oli niin täysi vatsa, ettei ollut oikein mukava fiilis. Pikkusen vähempi olisi riittänyt sille syöntikerralle.

Sitten olikin loppuilta valmistautumista huomiseen työpäivään. Työlaukkukin oli hukassa loman jäljiltä. Kyllä tässä oikeastaan kaipaakin jo töihin ja normaali rutiineja. :)