Oli kuin hidastetusta filmistä eilinen päivä. Aamulla herätessä mietin, että voisin viimeisten lomapäivien kunniaksi siivota kaappeja. Siis pyyhkiä pölyt pois. Varsinkin keittiönkaapeista. Joo, hyvä idea!

Hyppäsin reippaasti sängystä ja lähdin Koiran kanssa aamupisuille. Takaisin tultuani katsoin taas tätä kämppääni. Ei helvetti! Ala nyt vielä mullostamhan kaappeja kun kämppä on muutenkin kuin pommin jäljiltä. Ei onnistu, ei nyt...

Tyydyin sitten purkamaan laukkuja ja järjestämään näitä olemassa olevia sekasotkuja. Ajatus rönsyillen yritin saada edes jotain aikaiseksi. Keräsin pyykkejä, mutta meni varmaan tunti ennen kuin sain sen päälle. Huomasin aina jotain muuta paikoilleen vietävää, että sovin laittamaan jotain muuta siihen. Kyllä omasta mielestäni sain aikaiseksi paljonkin, mutta niin kauan kun saan sen uuden sängynpäädyn ja nojatuolin käsinojat tämä kämppä vaan on kuin pommin jäljiltä. Ei voi mitään...

Mutta ettei sitten jotain hyvääkin tapahtunut ja odottamatonta :)

Harrastan tietokonepelejä. Viime aikoina tosin vähemmän. On tullut oikeastaan katsottua enimmäkseen striimejä eli live lähetystä kun joku toinen pelaa. Tällä hetkellä seuraan suorastaan intohimolla peliä PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUND (PUBG), jossa turnauksia on ollut paljon ja suomalaismenestystäkin on tullut. Suomihan on eSportin huippumaa. No, mutta siihen odottamattomaan yllätykseen! Eilen myöhään seurasin yhden suomalaisen propelaajan striimiä Tukholmasta, missä pelataan taas yhtä turnausta. Yllättäin peli ei ollutkaan striimissä PUBG vaan COD, mikä on myös suosittu peli. Olen itsekin pelannut aikoinaan tätä peliä. Propelaaja järjesti arvonnan, jossa arvottiin 5 kappaletta Call Of Duty: Black Ops 4 Beta - peliä (COD:BO4Beta). Ja minä voitin!!! Voi ilon ja onnen päivää! :)

IMG-20180812-WA0005.jpg

Yöllä sitten asentelin onnesta sykkyränä peliä koneelleni. Ei pyörinyt mielessä kämpän sekasotkut. Pitäisi vielä saada tulevia pelejä varten näytönohjain kuntoon. Todennäköisesti on ostettava uusi näytönohjain. Mikä onkin sitten lähemmäs tonnin paukku. No, täytyy painaa töissä duunia... ;)